Malmsten AB – Het bedrijf

…Just add water!

Het Zweedse bedrijf – Malmsten AB – achter de succesvolle Swedish Goggles werd opgericht in 1974 door Tommy en Margareta Malmsten. Met een verleden in het competitiezwemmen, zowel als zwemmer als coach van het Zweedse nationale team, had dhr. Malmsten voldoende ervaring en een goed beeld van welke producten een meerwaarde zouden bieden voor de zwemsport. Het bedrijf startte letterlijk aan de keukentafel, waar de ganse familie werd betrokken bij het ontwikkelen en monteren van de perfecte Swedish Goggle.

Naast hun succesvolle Swedish Goggles, groeide Malmsten als snel uit tot een gerenomeerd speler op de markt van zwembaden van wereldklasse; veilige en duurzame zwembaden voor leerdoeleinden, wellness en competitie.

Het enige dat nog ontbreekt… Just add water!

 

FINA en LEN

Malmsten AB is officiĆ«le leverancier van FINA (overkoepelende internationale zwembond) en LEN (overkoepelende Europese zwembond) wat betreft competitie-zwemlijnen (lanes) voor reguliere zwemwedstrijden en open-waterwedstrijden, baannummers, …

Naast het traditionele zwemmen, kan je Malmsten ook terugvinden bij diverse andere watersporten zoals bv. waterpolo (aanleveren doelen, netten, veldmarkeringen, …).

 

Swedish Goggles

Onze websites swedishgoggles.be en swedishgoggles.nl verkopen enkel de originele Swedish Goggles van Malmsten. Heb je echter interesse in een ander product van deze onderneming (bv. kinderzwembrillen, zwemlijnen…), aarzel dan niet om ons te contacteren.